Jag försov mig imorse

God morgon!

Det känns bra att ha startat upp bloggen, för jag älskar ju verkligen att skriva, så det ska bli kul att ha någonstans att skriva av sig på. Dessutom är det bra att ”skriva dagbok”, för då kan jag bläddra tillbaka och läsa om vad jag egentligen har haft för mig.

Idag fick jag ingen bra start på dagen… Jag försov mig när jag skulle till jobbet. Så himla typiskt.. Men jag hann faktiskt i tid till jobbet ändå, så det var skönt. Dock hann jag inte sminka mig, så jag kände mig lite naken. Skulle till en advokat i Kungsbacka på möte så det kändes inte jättebra att komma osminkad medan de var jättefint klädda och fina. Men det är smällar man får ta när man inte klarar av att vakna i tid haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.