Snart är det alla hjärtans dag

Ni har väl inte glömt bort att det är alla hjärtans dag snart? Nu är det mindre än en vecka kvar och om du inte har köpt present till din käraste än kanske det är dags att göra det. Jag tycker att alla hjärtans dag ofta kan vara överskattat, men det behöver inte vara så komplicerat. Det är tanken som räknas, och man kan bara visa sin partner att man uppskattar denne. Kanske kan du laga middag till din partner eller åka på en utflykt tillsammans.

För mig är denna högtid väldigt speciell då min mormor dog på alla hjärtans dag för 3 år sen. Jag har så fina minnen från henne och inte minst begravningen. Detta är till stor del tack vare vår begravningsbyrå, som var så himla snälla och trevliga mot oss när vi tog hjälp av dem. Begravningen var en av de finaste jag varit på.

Sorry för den utläggningen men jag tänker alltid på min mormor lite extra under denna dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.