Middagstips!

Det jobbigaste med att flytta hemifrån tycker jag är att laga mat och komma på vad man ska äta. Inte nog med att jag är dålig på att laga mat, dessutom har jag så otroligt dålig fantasi. Sen får man inte heller glömma att mina matlagningskunskaper är begränsade. Berits lektioner i hemkunskapen var inte till så stor nytta tyvärr haha.

Men det var inte det jag skulle skriva om egentligen, för jag tänkte tipsa er om en sjukt god och enkel middag. Nämligen enchiladas. Det enda du behöver göra är att steka kycklingen och sedan blanda i crème fraiche med tomat och basilika, därefter fördelar du röran i tortilla bröd och strör ost över dem. Sedan lägger du in maten i ugnen i 10 minuter på 220 grader och sen är maten färdig att serveras. Jag kan rekommendera att äta guacamole till, för det blir väldigt gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.