Tips för att behålla brännan

Nu när jag har varit utomlands och fått en fin solbränna vill jag så klart behålla den så länge som möjligt innan man kan sola här hemma i Sverige igen. Jag har aldrig varit intresserad av att testa solarium, utan tycker bäst om den naturliga brännan som man får av solen. Så jag googlade runt lite och hittade dessa tips som hittills har funkat väldigt bra:

  1. Fukta huden ofta med fet kräm  (jag använder det här kroppssmöret från I Love).
  2. Peela huden! Även om det känns konstigt att ”skrubba bort” brännan så tar du faktiskt bara bort döda hudceller. Kroppen får mer lyster och brännan blir tydligare.
  3. Byt tvålen mot olja. Duscholjan torkar inte ut huden på samma sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.