Dags att göra ordning min uteplats

Nu när vi kommit in i april och det börjar bli allt varmare ute, så känner jag att det är dags att göra ordning min uteplats. Under sommaren sitter jag gärna ute så mycket det går och då är det inte fel att ha en egen oas att vara i. Jag ätergärna frukost ute, så väl som att jag tar med laptopen ut, för att surfa runt, kolla in trading med FxForex och för att shoppa på nätet. Därmed är det viktigt för mig att ha bekväma utemöbler. Jag har en ganska stor uteplats men i år har jag tänkt att kanske förändra den lite. Det genom att köpa nya utemöbler. Har sett en riktigt snygg loungegrupp jag vill ha.

Göra det fint ute

Min uteplats ska inte bara ha snygga trädgårdsmöbler. Jag vill gärna ta ut inredning med. Brukar ha mattor, stora krukor med växter och även prydnader och ljuslyktor. Det blir som ett litet eget rum, fast ute. En dröm jag har är att kunna glasa in, så att jag kan njuta av min uteplats året om. Men vet inte om det blir att jag satsar på det iår. Det är ju ett rätt stort projekt menar jag. Så det får nog bli att ha det som förut. Får hoppas på att det blir en bra sommar, med mycket sol och lite regn. Men har förvisso ett solsegel, som skyddar mot både sol och regn så sett!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.