Sminktips!

Är det något jag verkligen älskar så är det att köpa nytt smink. Ibland måste man bara unna sig. Den här gången fick det bli en ny mineralfoundation från märket IDUN Minerals och jag köpte den på Kicks . Även om den är lite dyrare så är den mycket drygare än andra ”billigare” foundations, och därför räcker den mycket längre. Den levde verkligen upp till alla mina förväntningar, och jag lovar att ni inte kommer bli besvikna om ni köper en själva.

Jag vet inte om jag nämnt det tidigare, men jag har väldigt känslig hy och till er andra som också har det kan jag verkligen rekommendera denna foundation. Det jag gillar med den är att när man har den på sig kan huden andas och den täpper inte igen porerna, vilket gör att det är mindre risk att huden blir irriterad!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.