Har äntligen klippt mig!

Jag har behövt klippa mig hur länge som helst nu, men min frisör har varit fullbokad i flera månader. Istället för att vänta på en ledig tid passade jag på att klippa mig nu när jag är på besök hos en vän i Umeå. Är verkligen supernöjd med resultatet! Känner mig som en ny människa nu när de slitna topparna är borta och håret är fräscht igen. Passade även på att färga min utväxt som verkligen var helt grotesk innan haha.

Vill passa på att tipsa er som bor i Umeå, eller som kanske är där på besök om en frisörsalong, Svarta saxen. De lyssnar verkligen på dig som kund och förverkligar dina önskemål.

Nu ska vi ut på stan och ta en fika i solen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.