Nu är det höst på riktigt

Hej oktober!

Idag är det 1 oktober och höst på riktigt. Även vädret har bestämt att det ska vara höst nu för det regnar och blåser storm utomhus. Min favoritårstid är helt klart sommaren. På sommaren blir allt så mycket lättare för det är varmt, ljust och man behöver inte ha tusen olika lager med kläder på sig.

Hösten kan dock också vara mysig, men bara så länge man inte behöver gå ut i rusket. Ibland kan det vara skönt att stanna inne och ha filmkväll en mörk och regnig höstkväll. Dessutom kan det vara väldigt mysigt att tända ljus och dricka en god kopp te.

Fast det är inte lika roligt när man måste gå ut i skitvädret för att åka till jobbet som jag måste göra nu..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.