Ikeabesök

 

Idag har jag varit på Ikea tillsammans med en vän. Vi shoppade lite inredning och åt lunch. Hur grymt är inte Ikea egentligen? De har ju allt för hemmet, och kontoret såklart. Jag är nöjd med vårt besök för jag har äntligen köpt gardiner till köket, men kollade även på konferensstolar till vardagsrummet.
Det har dragit ut på tiden för det har varit så svårt att hitta några gardiner som varit snygga. Men tack vare de nya gardinerna är det äntligen slut på all insyn i mitt kök.

Inte nog med det, konferensstolar är ju ännu svårare. Ni kanske tänker att jag är helt från vettet, men jag tror på att just konferensstolar kommer att komma allt mer. Har letat en hel del och hittade till exempel dessa konferensstolar från ett företag som heter DPJ. Tyckte verkligen de hade konferensstolar i min smak och ett bra utbud, så där ska jag nog också kika lite som komplement till Ikea.

Jag är också lite sugen på att köpa en ny sängstomme från Ikeas serie Malm I dagsläget har jag ingen sängstomme och det blir så fula märken på väggen när man lutar huvudet mot den. Först måste jag bara lista ut hur jag ska kunna få hem den haha.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.