I’m back!

Ojoj vad länge sedan det var jag bloggade nu! Kan inte fatta att tiden har gått så snabbt! Men jag är superglad över att vara tillbaka och hoppas att jag kan väcka liv i den här gamla maskinen igen. Känns nästan som att öppna en gammal dammig bok när jag kollar tillbaka på den här bloggen. Och det har faktiskt inte hänt så mycket i livet nu när jag tänker efter. Jag har som jag förklarade innan pausen fått en ny position på mitt jobb som jag trivs jättebra med. Jag har blivit brunett igen (haha vilken stor nyhet) och en utav mina närmsta vänner ska flytta tillbaka till stan (yay!). Annars är nog det mesta sig likt, skrämmande nog. Nu hoppas jag på att hitta tillbaka i bloggrytmen och att mina förvunna läsare också hittar tillbaka till mig. Jag har saknat er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.