Julklappspanik

Det är redan typ mitten av december och jag har inte köpt EN ENDA JULKLAPP. Alltså vad är det med mig egentligen!? Har två julklappslekar med två olika kompisgäng, syskon, deras barn, mamma och pappa, mormor och säkert några till att köpa saker till. Och jag har verkligen försökt. Jag går på stan, hittar något, tänker att nej, jag kan hitta nått bättre, lägger tillbaka saken och så var den shoppingturen helt i onödan. Nu får jag verkligen skärpa till mig. Det är ju kul att ge bort saker. Tror jag får sitta och googla fram några bra saker online och hoppas att de hinner fram innan jul. Det är nog min bästa chans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.