Plånboken är borta…

God morgon!

Jag hoppas verkligen att er morgon har varit bättre än min. Sitter på jobbet nu, en halvtimme sen efter att ha letat runt som en galning i hela lägenheten och på vägen till jobbet. Men den är helt borta. Så jäkla jobbigt!

Jag gissar att jag har tappat den någonstans påväg hem från jobbet igår, men den fanns inte på gatan. Jag har såklart ringt och spärrat kortet ifall någon har hittat den och tänker använda mina pengar. Men inga uttag hade gjorts, så jag hoppas på att det är en snäll person som har plockat upp den. Ska gå ner till polisstationen på lunchen och se om dom har fått in den. Hoppa hoppas att dom har den!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.