Yoga hemma

Hej hej, hoppas ni mår bra!

Jag mår fint och kör på som vanligt. Det är mycket med jobbet just nu, vilket gör mig ganska stressad, men jag har kommit på ett sätt som hjälper mig att tagga ner när jag behöver det som mest. Jag fick en yogamatta i julklapp men använde den inte förrän ett par veckor sedan. Jag kände att jag inte riktigt hade tid att gå på yogapass och använda mattan då, så jag sökte helt enkelt på yoga på Youtube och fick upp en kanal som har flera bra pass för olika tillfällen. Tre kvällar i veckan ungefär har jag kört passen och tycker verkligen att det hjälper mig att komma till ro och sova bättre. Så det vill jag verkligen tipsa om! Kan ju länka kanalen om nån frågar, men det finns verkligen hur mycket bra som helst på Youtube.

Kram på er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.