En månad kvar till julafton!

Jag insåg precis att det bara är en månad kvar till julafton. Varje år tänker jag att jag ska vara ute i god tid med mina julklappar, men det blir aldrig så. Hur jag än gör får jag alltid armbåga mig fram i kaoset dagarna innan julafton.

I det här inlägget tänkte jag lite kort tipsa om vad man kan köpa till sin pappa, bror, pojkvän eller killkompis. Du kan exempelvis köpa en parfym, klocka eller varför inte en riktigt snygg (och kanske lite dyrare) skjorta som du vet att personen kanske inte hade velat lägga pengarna på själv.

Den här parfymen älskar jag, och den finns att köpa på lite olika ställen, t.ex. på www.grandparfymeri.se

Hoppas att ni uppskattade det här inlägget och att ni blev lite inspirerade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.