New York here I come!

Nu är dagen snart här! Som jag har längtat, som jag har taggad och herregud det känns nästan overkligt!! För er som inte kommer ihåg så blev det bestämt efter jul att jag och tre andra kompisar ska resa runt i USA nu under sommaren! Imorgon går flyget till New York där vi stannar i en vecka. Det blir också ett besök i Philadelphia och Washington innan vi åker tillbaka till Sverige. Det är iaf vad som är planerat och bokat just nu, så får vi se vad som dyker upp efter hand.

Kommer nog inte kunna sova en blund inatt, men det kanske bara är bra eftersom den längsta flygturen i mitt liv väntar. Nu kommer snart en reskompis över som ska sova hos mig innan vi drar tidigt imorgon bitti. Om möjlighet ges kommer jag att uppdatera er någon gång under resan, men jag kan inte lova något. Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.