Vad köper man till en baby-shower?

Jag fick precis ett SMS om att jag är bjuden till en bekants baby-shower. Hon ska bli mamma om någon månad och jag känner henne inte så bra, men vi umgås ändå i samma gäng så jag är såklart glad att jag blev bjuden. Men vad sjutton ska jag köpa? Ingen av mina närmsta vänner har barn än, och mina syskon hade aldrig någon baby-shower för sina barn så jag är rätt lost. Har funderat på något enklare klädesplagg, men tänk om hon är en sån där mamma som är supernoga med att kläderna ska vara ekologiska och rättvisemärkta och allt det där?

Jag behöver helt enkelt lite hjälp. Någon som varit på en baby-shower tidigare? Vad köpte ni i så fall?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.