Tillbaka igen

¡Hola! Nu är jag tillbaka i gråa Sverige med snygg bränna , ljusare hår och massor av ny energi. Våren är ju faktiskt påväg, så en jättestor omställning blev det faktiskt inte att kliva av flyget på Arlanda.

Tänkte bara berätta lite snabbt om vad vi har gjort. Förutom sol och bad såklart har vi även snorklat på Las Canteras, en jättefin strand. Jag tog faktiskt också en lektion i surfing, det var verkligen huuur kul som helst. Lite läskigt sådär i början, och riktigt riktigt svårt, men kicken när man väl lyckades ställa sig på brädan (bara i några sekunder) är svår att beskriva. Ni måste testa det!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.